C.A.R- incotro ne indreptam?!


       Avand in vedere intentia domnului ......... de a preda administrarea fondului de intrajutorare al Sindicatului Iuris(CAR/ ASOCIATIA DE INTRAJUTORARE DE PE LANGA SINDICATUL IURIS)  Sindicatul Manifest si anuntul facut de doamna ................., in cadrul consiliului de conducere al unitatii din 08.01.2019, anunt prin care dumneaei ne spune ca  nu mai doreste sa fie responsabila de evidenta contabila a cestui fond  incepand cu 1 februarie 2019, am supus atentiei membrilor Sindicatului Manifest situatia creata.

       In urma consultarii membrilor Sindicatului Manifest si al  altor angajati ai unitatii am luat decizia de a ne apleca mai mult asupra subiectului ”CAR” si am cautat solutii pentru rezolvarea problemei.

     Tinand cont de aspectele prezentate anterior, impreuna cu președintele Sindicatului Iuris,
Va invitam, pe toti cei interesati de subiectul mai sus amintit, sa participati, miercuri 16 ianuarie 2019 ora 15:00, la sedinta care va avea loc in clubul unitatii.

        In cadrul acestei sedinte va vom prezenta solutiile gasite de Sindicatul Manifest si impreuna cu dumneavoastra, angajatii Penitenciarului Iasi vom stabili care e varianta cea mai buna, varianta pe care ulterior o vom pune in aplicare.

        Pe aceasta cale invitam conducerea Penitenciarului Iasi si personalul cu studii de specialitate din cadrul sectorului economic sa participe alaturi de noi la aceasta sedinta.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Încetarea activității în Poliția Penitenciară prin refuzul muncii suplimentare 31 mai 2023

REFUZAM MUNCA SUPLIMENTARA

Lista agentiilor de turism licentiate si a unitatilor turistice acreditate