Cine este colegul de langa voi?!(ep. 3)




         A VIII-a ediţie a openului internaţional la Taekwondo WT Gedoteam s-a desfăşurat la Bolintin Vale, competiţie la care au participat peste 300 de sportivi din ţară, dar şi din Bulgaria şi Albania, şi la care au oficiat arbitri din Marea Britanie, Serbia, Bulgaria şi România. Clubul Eagles Iaşi a fost reprezentat de doi arbitri, Cătălin Cucuzel şi Iustin Benţa, dar şi de cinci sportivi care s-au numărat printre protagoniştii întrecerii. Iulian Diaconu (categoria de vârstă seniori olimpic - categoria de greutate 80 kilograme), Alexandru Udişteanu (juniori - 49 kg) şi Rareş Cucuzel (juniori - +78 kg) au fost cei mai buni la categoriile menţionate, în timp ce Anastasia Botezatu (juniori mici - 35 kg) a ocupat locul al treilea, în apropierea podiumului situându-se şi Marius Rotaru (copii 1 - 30 kg).
       A fost ultima competiţie din acest an pentru clubul condus de Narcis Şerban - 3 Dan, cel care s-a declarat mulţumit de rezultatele înregistrate:

 „Pot spune că acest an a fost unul deosebit de bogat în rezultate, situând clubul sportiv Eagles pe locul 1 în Iaşi dintre cluburile de Taekwondo WT. Pentru acest lucru, un merit important l-au avut instructorii Raluca Sava şi Robert Beciu, sportivii şi părinţii acestora, fără de care deplasările nu ar fi fost posibile”.


     Narcis Serban practica taekwando din 1994 si pana la varsta de 35 de ani a participat a numeroase competitii unde a obtinut rezultate bune pe plan national. Dupa varsta de 35 de ani, fiind interzis sa mai participe la competitii, a infiintat clubul sportiv Eagles, club destinat atat copiilor cat si juniorilor si seniorilor. Cu acestia a obtinut rezultate notabile, clubul avand la acest moment campioni nationali la diferite categorii de varsta, greutate...

         ”Chiar dacă sunt rezultate notabile ,nu urmăresc acest lucru, cel mai important fiind faptul ca un copil în urma efectuării unor antrenamente și participării la competiții sa se dezvolte armonios atât din pct de vedere psihic cat si fizic...Artele marțiale si serviciul se îmbină perfect, aducând un plus de echilibru în desfasurarea serviciului.”- declara colegul nostru Narcis Serban, in cadrul interviului acordat compartimentului de presa al Sindicatului Manifest.





          

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Încetarea activității în Poliția Penitenciară prin refuzul muncii suplimentare 31 mai 2023

Lista agentiilor de turism licentiate si a unitatilor turistice acreditate

Vouchere de vacanta | Mod de decontare | ANP