,,Ofertă educațională inedită” la Colegiul Tehnic ”Dimitrie Leonida” | Penitenciarul Iasi

Aflam din presa ieseana ca Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Iasi, Colegiul Tehnic "Dimitrie Leonida" si Agentia Nationala Penitenciarelor au conceput un alt mod de prezentare a ofertei educationale pentru elevii din anii terminali de liceu.

Astfel, joi, 10 mai 2018, reprezentantii institutiilor implicate împreuna cu membrii din Structura Asociata pentru Masuri de Securitate Speciala din cadrul Penitenciarului Iasi au prezentat elevilor de la Leonida oferta educationala a Agentiei Nationale a Penitenciarelor însotita de demonstratii tehnico-tactice si aplicative de aplanare a conflictelor si de imobilizare a persoanelor violente.

"În cadrul acestei activitati, membrii Structurii Asociate pentru Masuri de Securitate Speciale (SASS) Iasi însotiti de doi câini special antrenati au realizat inclusiv o demonstratie de depistare a substantelor interzise si a telefoanelor mobile, care sunt strict interzise în penitenciare. Elevii Colegiului Tehnic «Dimitrie Leonida» Iasi s-au aratat încântati de acest tip de activitate, dovada fiind si fotografiile facute cu echipa SASS si tehnica din dotare. De asemenea, liceenii au cerut informatii suplimentare privind admiterea în cadrul unitatilor de învatamânt ale Agentiei Nationale a Penitenciarelor", a precizat prof. dr. ing. Carmen Burlibasa, directorul institutiei de invatamant preuniversitar din Iasi.




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Încetarea activității în Poliția Penitenciară prin refuzul muncii suplimentare 31 mai 2023

Lista agentiilor de turism licentiate si a unitatilor turistice acreditate

Vouchere de vacanta | Mod de decontare | ANP