Comisia de Dialog Social se muta la Penitenciarul Iasi

Având în vedere aspectele prezentate de către reprezentanții sindicatelor din penitenciar dar și de conducerea unității,  Comisia de Dialog Social a Prefecturii Iași se va tine pe Dr. Vicol nr. 10-adresa penitenciarului.

La propunerea membrilor comisiei va fi invitat și un reprezentant al Ministerului Justiției, probabil domnul ministru Tudor Toader.

Se va discuta despre condițiile de munca ale angajaților dar și despre condițiile de trai ale deținuților.

"Am propus ca urmatoarea sedinta a Comisiei de Dialog Social sa se tina in incinta Penitenciarului pentru a vedea situatia exacta de la fata locului. Cei de acolo au atras atentia asupra unor conditii, iar noi suntem datori sa luam atitudine", a spus deputatul Petru Movila, presedintele PMP Iasi. Cel mai probabil, viitoarea sedinta a Comisiei, cea din iunie, va avea loc pe str. Dr. Vicol, adresa Penitenciarului de Maxima Siguranta Iasi.

"Am stabilit ca sedinta din luna iunie sau cea din luna iulie sa fie tinuta la sediul penitenciarului. Reprezentantii Penitenciarului ne-au prezentat situatia si ne-au cerut sa venim la fata locului si sa vedem conditiile. Cum membrii acestei comisii au fost de acord, am luat decizia sa facem o intalnire si la sediul Penitenciarului din Copou", a spus prefectul Marian Serbescu.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Încetarea activității în Poliția Penitenciară prin refuzul muncii suplimentare 31 mai 2023

Lista agentiilor de turism licentiate si a unitatilor turistice acreditate

Vouchere de vacanta | Mod de decontare | ANP