Modul de pontare a personalului, în cf. cu O.M.J. nr. 3544/C/2012.

Astazi, ora 13.00, în sala de consiliu de conducere a unității, a avut loc o ședință de lucru cu privire la modul de pontare a personalului din subordine, în cf. cu Ordinul O.M.J. nr. 3544/C/2012.
La ședință au participat pontatorii care întocmesc pontaje cu aplicarea ordinului MJ mai sus-menționat, juristul unității,  membrii comisiei de acordare a sporurilor, medicul șef și reprezentanții celor doua organizații sindicale existente la nivelul Penitenciarului Iași.
Subiectul principal abordat: modalitatea de pontare și baza legala.
Ținând cont de prevederile OMJ 3544, de adresele ANP, de punctul de vedere al juristului s-a propus întocmirea unor tabele cu activitățile desfășurate în contact direct și timpii necesari efectuării acestor activități.
Pe 15 aprilie urmează a se centraliza aceste tabele, după care comisia de lucru va stabili exact timpul efectiv ce va fi pontat pentru acordarea sporurilor prevăzute de OMJ 3544.
Pana la stabilirea timpului efectiv lucrat în condițiile prevăzute de OMJ 3544 sporurile prevăzute de acest ordin nu vor putea fi puse în plată

Directorul unității a convocat aceasta comisie de lucru pentru a elimina inechitatile și discriminările create prin pontare în mod diferit a angajaților care lucrează în aceleași condiții, dar pe schimburi diferite.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Încetarea activității în Poliția Penitenciară prin refuzul muncii suplimentare 31 mai 2023

Lista agentiilor de turism licentiate si a unitatilor turistice acreditate

Vouchere de vacanta | Mod de decontare | ANP