SNLP-BACAU/ Demersuri privind acordarea sprijinului in achizitionarea unei locuinte

              Astazi SNLP -BACAU s-a alaturat demersurilor incepute de Sindicatul Manifest din Penitenciarul Iasi si Sindicatul  Phoenix din Penitenciarul Pelendava  si a inaintat o serie de plangeri prealabile , catre cei trei ordonatori de credite din cadrul sistemului penitenciar, privind nerespectarea unui drept conferit prin dispozitiile art. 38 alin.(1) din Legea 293/2004,in speta neacordarea sprijinului pentru construirea,respectiv cumpararea unei locuinte pentru salariati/membrii de sindicat(reprezentati de filiala noastra sindicala), o singura data in timpul carierei profesionale.

           De asemenea, a solicitat aplicarea prevederilor legale mentionate mai sus, inclusiv prin aprobarea proiectului de hotarire de guvern nefinalizat, in acest, proiect care ar dispune aplicarea legii si implicit ,s-ar acorda acest drept specificat foarte clar in dospozitiile cuprinse in Legea 293/2004.

               






Comentarii

  1. Cred ca nu era momentul.
    Nu cred ca stim sa fim diplomati.
    O seara buna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu era momentul? O lege in vigoare din 2004?! Vorbim despre un drept, un drept care nu este acordat! imi permit sa- citez pe domnul TT:”o ege intra in vigoare din momentul promulgarii ei!”

      Ștergere
  2. Cred ca nu era momentul.
    Nu cred ca stim sa fim diplomati.
    O seara buna.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Încetarea activității în Poliția Penitenciară prin refuzul muncii suplimentare 31 mai 2023

Lista agentiilor de turism licentiate si a unitatilor turistice acreditate

Vouchere de vacanta | Mod de decontare | ANP