Penitenciarul Iasi \"negocieri" pe statul de functii

      

      Astazi la Penitenciarul Iasi a fost discutat proiectul pentru noul stat de functii, proiect care trebuie sa includa si cele 35 de posturi alocate de ANP  unitatii noastre, din totalul de 1000 posturi pe tara.

       In debutul acestei sedinte s-au facut  cateva precizari dupa cum urmeaza:

      Domnul Dima a tinut sa mentioneze ca in opinia dumnealui la realizarea noului stat de functii trebuie sa primeze cele doua servcii(SDRP si SEAP) si sa se incerce uniformizarea posturilor pe compartinere  in procentul 78%, procent folosit si de ANP in alocarea posturilor pe unitati.

       Dorin Scarlii(IURIS) a precizat ca fundamentarea transmisa la ANP de catre unitatea noastra pentru suplimentarea posturilor de la 35 la 50 nici nu a fost macar citita in sedinta.
 
       Ionut Ichim(Manifest) precizeaza ca la alocarea posturilor pe compartimente ar trebui sa se tina cont de faptul ca in sectorul operativ nu sunt foarte multe ore suplimentare efectuate si nerecuperate si nu sunt multe zile de concediu de odihna nerecuperate deoarece colegii din acel sector benefiziciaza de ture libere si concedii doar prin nerespectarea prevedirilor OMJ 1676.

       Domnul Chilug mentioneaza ca activitatea compartimentului pe care il conduce se realizeaza cu un minus de 128 de posturi(paza, insotire, agenti procedurali cereri ppl)

       Doamna Matei doreste suplimentarea posturilor in compartimentul pe care il conduce cu cel putin 5 functii.

       Am ramas placut surprins de faptul ca toti sefii de compartimente au dat dovada de profesionalism si au argumentat foarte bine solicitarile facute.
       Din pacate discutiile se poarta doar pe aceste 35 de noi functii care vor fi adaugate in statul de functii si aceste 35 de noi functii nu sunt suficiente pentru nevoile unitatii.
         Va prezentam mai jos rezulatul final al acestei discutii si repartitia pe compartimente a celor 35 de posturi:

compartiment agent      ofiter
informatica   1
resurse umane 1  
medical 1  
logistica 1  
educatie 1  
sdrp 30



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Încetarea activității în Poliția Penitenciară prin refuzul muncii suplimentare 31 mai 2023

Lista agentiilor de turism licentiate si a unitatilor turistice acreditate

Vouchere de vacanta | Mod de decontare | ANP