Să cerem împreună Avocatului Poporului să sesizeze Curtea Constituțională împotriva deciziei Guvernului de a transfera contribuțiile sociale aproape exclusiv în sarcina salariaților!

Confederațiile sindicale reprezentative la nivel național au cerut pe 15.11.2017 Avocatului Poporului dnul Victor Ciorbea să sesizeze Curtea Constituțională și să ridice excepția de neconstituționalitatea în ce privește prevederile OUG 79/2017 ce vizează transferul contribuțiilor sociale aproape exclusiv în sarcina salariaților.
Pentru a întări această inițiativă și pentru a convinge Avocatul Poporului cu privire la necesitatea, importanța și urgența acestui demers, vă invităm să vă alăturați acestei acțiuni și să transmiteți solicitări similare către Avocatul Poporului.
Le mulțumim celor peste 65.000 de persoane ce au semnat petiția BNS pentru stoparea transferului contribuțiilor sociale de la angajator la angajat. E momentul sa dăm din nou dovadă de unitate și solidaritate, întărind demersul inițiat azi către Avocatul Poporului!
Textul sesizării poate fi descărcat aici files/1-000-0000-00007/sesizare_avocat_pentru_transmitere.doc, trebuie doar să vă completați datele personale, să semnați adresa de înaintare, să o scanați și să o transmiteți pe adresa de email: avp@avp.ro.
Având în vedere efectele generate de OUG 79/2017 este extrem de important ca decizia Curții Constituționale să fie pronunțată înainte de finalul anului 2017. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Încetarea activității în Poliția Penitenciară prin refuzul muncii suplimentare 31 mai 2023

Lista agentiilor de turism licentiate si a unitatilor turistice acreditate

Vouchere de vacanta | Mod de decontare | ANP