AVANTAJE-Optiplaza - rame optice, ochelari de soare si lentile de contact


Optiplaza este un brand romanesc ce a luat nastere in anul 2004 si are, in prezent, 43 de magazine in toata tara, fiind lider de piata pe segmentul de retail pentru rame optice, ochelari de soare si lentile de contact.
In oricare dintre magazinele Optiplaza, consultantii nostri specializati va vor ajuta sa faceti cea mai inspirata alegere.
Magazinele au un mix de produse unic in Romania: la noi puteti gasi branduri de prestigiu precum Police, Guess, Ray-Ban, Furla, Carolina Herrera, Oakley, Dolce&Gabbana, Silhouette, Avanglion, PolarGlare, intr-o combinatie ce pune accentul pe ultima moda, inovatie, accesibilitate si calitate garantata.
Ca membru al Federatiei Publisind, beneficiati de urmatoarea oferta permanenta, in oricare dintre magazinele Optiplaza, Optica Express si Plusoptic din tara:
  • 15% discount la orice achizitie
  • 30% discount la achizitia de lentile cu tratament blue control (acest filtru neutralizeaza lumina albastra nociva emisa de ecranele digitale, prevenind stresul ocular si oboseala ochilor)
Pentru cumparaturile online efectuate pe site-ul www.optiplaza.ro beneficiati de 25% discount, folosind codul #corporateonline.
Oferta este accesibila membrilor Federatiei Publisind si sindicatelor afiliate Federatiei, cat si rudelor de gradul I ale acestora (sot/sotie si copii) pe baza cardului de membru sau a unei adeverinte din care sa rezulte calitatea de membru.
http://www.avantaje.publisind.ro/oferte/medical/215-optiplaza-rame-optice,-ochelari-de-soare-si-lentile-de-contact.html





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Încetarea activității în Poliția Penitenciară prin refuzul muncii suplimentare 31 mai 2023

Lista agentiilor de turism licentiate si a unitatilor turistice acreditate

Vouchere de vacanta | Mod de decontare | ANP